Door gebruik te maken van onze videoconferentiesysteem van Logitech genaamd GROUP is het mogelijk om een hybride vergadering te organiseren op onze locaties.

De vergaderset van Logitech maakt het mogelijk om op onze locatie met maximaal 16 personen te vergaderen met behulp van ZOOM of Microsoft Team. Een onbeperkt aantal deelnemers kan vanaf andere locaties meedoen aan de vergadering.

Door gebruik te maken van de videoconferentie set is het niet nodig dat aanwezige deelnemers gebruik maken van hun eigen laptop of mobiele telefoon om deel te nemen aan de vergadering. De Logitech camera kan alle deelnemers in beeld brengen en de bijbehorende microfoons vangen alle gesprekken op van de deelnemers.

“Iedereen kan horen en gehoord worden dankzij de full-duplex-speakerphone van GROUP, die kristalhelder en zeer goed verstaanbaar geluid levert. Akoestische echo-onderdrukking en ruisonderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken, en verminderen tegelijk nagalm en omgevingsgeluid.”

 

 

Optieplaatsing Boardroomruimte.nl

Na verzending van onderstaand formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per mail. Ontvangt u geen bevestigingsmail binnen enkele minuten dan is het verstandig om ons te bellen om te controleren of uw aanvraag goed bij ons is aangekomen. Veel voorkomend probleem is dat een verplicht veld niet is ingevuld. Het formulier wordt dan namelijk niet verstuurd.

U kunt zonder verplichtingen gebruik maken van onderstaand formulier.
Na ontvangst van het formulier zullen wij u laten weten of onze ruimte nog beschikbaar is. Mocht de ruimte nog beschikbaar zijn dan plaatsen wij een optie in ons systeem. Uw optie-plaatsing bevestigen wij u altijd per mail. Door deze mail weer aan ons terug te sturen wordt de boeking definitief.

Mocht er in de tussentijd een nieuwe aanvraag binnenkomen voor dezelfde datum, dan zullen wij u benaderen met de vraag of de reservering mag komen te vervallen of dat deze in een definitieve boeking omgezet kan worden.

U kunt ook bellen om te informeren naar de beschikbaarheid op 06-41391100 / bgg 06-24571309. Telefonisch kunnen wij echter geen boekingen of opties aannemen.

Lunchservice klein = 2 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit
Lunchservice groot = 3 luxe broodjes + melk + karnemelk + jus d'orange + fruit + zoetigheid