Door gebruik te maken van onze videoconferentiesysteem van Logitech genaamd GROUP is het mogelijk om een hybride vergadering te organiseren op onze locaties.

De vergaderset van Logitech maakt het mogelijk om op onze locatie met maximaal 16 personen te vergaderen met behulp van ZOOM of Microsoft Team. Een onbeperkt aantal deelnemers kan vanaf andere locaties meedoen aan de vergadering.

Door gebruik te maken van de videoconferentie set is het niet nodig dat aanwezige deelnemers gebruik maken van hun eigen laptop of mobiele telefoon om deel te nemen aan de vergadering. De Logitech camera kan alle deelnemers in beeld brengen en de bijbehorende microfoons vangen alle gesprekken op van de deelnemers.

“Iedereen kan horen en gehoord worden dankzij de full-duplex-speakerphone van GROUP, die kristalhelder en zeer goed verstaanbaar geluid levert. Akoestische echo-onderdrukking en ruisonderdrukkingstechnologie zorgen ervoor dat gesprekken natuurlijk klinken, en verminderen tegelijk nagalm en omgevingsgeluid.”

 

  [gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]